30. NOVEMBER: Gjenbruk av taktegl
LÆRINGSVERKSTED TIRSDAG 30.11 Nå står det bare noen få rader igjen som vi satser på å gjøre ferdig tirsdag. For oss som jobber på Vøienvolden til... Les mer
28. NOVEMBER: Gammeldags jul på Vøienvolden gård
Byens koseligste julemarked finner du på Vøienvolden gård første søndag i advent! Vi byr på pyntede stuer, god mat og juleverksted for barn fra kl... Les mer
Utleie på Vøienvolden gård
Ønsker du å leie Vøienvolden til en feiring, jobbfest eller et seminar i historiske omgivelser? Vøienvolden gård egner seg godt til både små og... Les mer
prev
next
A+ A A-
Anne Aarvig Falster

Anne Aarvig Falster

URL-adresse:

Mer håndverk i skolen

  • Publisert i Nyheter

Vår nye kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) forsikrer at elevene i grunnskolen skal få mer praktisk læring. Vi ser svært positivt på utsagnet til kunnskapsministeren, og håper dette er godt nytt for veien videre til håndverkskurs for barn på Vøienvolden gård.

Les mer

30. NOVEMBER: Gjenbruk av taktegl

LÆRINGSVERKSTED TIRSDAG 30.11
Nå står det bare noen få rader igjen som vi satser på å gjøre ferdig tirsdag. For oss som jobber på Vøienvolden til daglig har dette vært et veldig hyggelig prosjekt med anledning til å bli bedre kjent i tillegg til kjærkommen hjelp. Hjertelig takk til alle som har hjulpet så langt!
 
ISTANDSETTING AV POTETKJELLERTAKET
Potetkjellertaket på Vøienvolden gård (Maridalsveien 120) skal settes i stand. Nå er takteglen tatt ned, og den skal gjenbrukes. Undertaket er under reparasjonen. Før takteglen settes tilbake på plass må vi rense den for mose. 

Vil du være med å rense taktegl tirsdag 30.11 kl. 16.00 på Vøienvolden gård (Maridalsveien 120)? Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi serverer varm suppe til alle.

Les mer

28. NOVEMBER: Gammeldags jul på Vøienvolden gård

Byens koseligste julemarked finner du på Vøienvolden gård første søndag i advent!

Vi byr på pyntede stuer, god mat og juleverksted for barn fra kl 12.00 til 17.00. Vi får besøk av en rekke utstillere som selger hyggelige varer som passer godt under juletreet. Kom innom Maridalsveien 120 og kjenn på julestemningen! Kl. 16 tenner vi lysene på juletreet på tunet. Inngang: 60 kr. for voksne og 40 kr. for barn. Ta med familien og opplev fantastisk førjulsstemning på tunet!

Billettpris: 40 kr for barn og 60 kr for voksne.

Les mer