A+ A A-
Anne Aarvig Falster

Anne Aarvig Falster

URL-adresse:

19. MAI: Bienes liv i hagen på Vøienvolden

OPPMØTE: Hagen på Vøienvolden gård (Maridalsveien 120), onsdag 19.05 kl. 17.30

PÅMELDING: https://www.eventbrite.co.uk/e/bienes-liv-i-hagen-pa-vienvolden-tickets-143049279245

Visste du at vi har honningbier på Vøienvolden? Og at honning som søtningsmiddel i matlaging har en mye lengre tradisjon i Norge enn importert sukker?

Biene på Vøienvolden starter sesongen med å beite på scilla og krokus og dette er du invitert til å være med og observere.

 

Foto: Graham Wise/ wikipedia CC BY 2.0

Les mer

2. JUNI: Vandring langs Alnaelva

OPPMØTE: ved Svartdalsparken, onsdag 02.06 kl. 18.00

PÅMELDING: https://www.eventbrite.co.uk/e/vandring-langs-alnaelva-tickets-143057495821

Vandring langs Alnaelva til Kristiania teglverk på Bryn. Kristiania Teglverk ble bygget i 1897, bygget opp igjen etter brann i 1936 og i drift fram til 1960-årene. Det er det eneste gjenværende teglverket i Oslo. Vandringen byr på både industrihistorie, kulturminner og naturopplevelser og er et samarbeid med Alnaelvens venner. Teglverksekspert Claes Lampi (NIFU) blir også med på turen.

Les mer

Våre arrangementer for 2021 er klare!

  • Publisert i Nyheter

Nå er det bare å reservere plass til arrangementene du ønsker å delta på! Bli med på Ditt verdifulle nabolag i Tofte, kirkegårdsvandring foran Gamle Aker kirke, foredrag om "Dyrenes by" med Professor Liv Emma Thorsen og Perle under restaurering på Villa Fagerheim og mer.

Vi håper at ting har bedret seg etter påsken, men vi tar forbehold om at datoene kan endres på grunn av covid-19. Alle våre arrangementer har plassbegrensning. 

På bildet ser du Dørnbergerhuset i Son hvor vi arrangerte Perle under restaurering i juni 2020.

Les mer